Jason Scott Lee Bio, Wiki, ålder, fru, längd, skådespelare, filmer och nettovärde

Vem är Jason Scott Lee? Jason Scott Lee Biografi och Wiki

Jason Scott Lee är en amerikansk kampsportartist och skådespelare, född den 19 november 1966 i Los Angeles, Kalifornien, USA Lee är välkänd för sin roll som Bruce Lee i kampsportfilmen: Dragon: The Bruce Lee story. Han verkade också för många direkt till videofilmer som Dracula II: Ascension (2001), Timecop 2: Berlin Decision (2003).



Jason Scott Lee Ålder och födelsedag

Lee är 53 år från och med 2019, han föddes den 19 november 1966 i Los Angeles, Kalifornien, USA U.S.A . Han firar sin födelsedag den 19 november varje år. Lee fyller 54 år från och med den 19 november 2020.



Jason Scott Lee Höjd och vikt

Jason är en man av genomsnittlig karaktär, han verkar också vara ganska lång i sin storlek på sina bilder. Han står på en höjd av 5 fot 11 tum (1,8 meter). Han väger också 80 kg.

Jason Scott Lee Utbildning

Lee gick i skolan på Pearl City High School på Hawaii då Jason delar både kinesiska och hawaiiska rötter



Jason Scott Lee Family

Lee är son till Sylvia och Robert Lee. Jason har hållit all annan information om sina föräldrar borta från allmänhetens granskning. Denna information granskas.

Jason Scott Lee fru

Lee gifte sig med sin underbara fru Diana Chan 2008. Paret har inte avslöjat om de har några barn, men informationen ska uppdateras när den släppts för allmänheten.

Jason Scott Lee Net Worth

Jason har haft en lång karriär inom underhållningsindustrin. Genom intäkter från sitt arbete som skådespelare har han kunnat samla en blygsam förmögenhet. Jason beräknas ha en nettovärde på cirka 6 miljoner dollar - 10 miljoner dollar.



Jason Scott Lee Mätningar och fakta

Här är några intressanta fakta och kroppsmått som du borde veta om Jason Scott Lee.

Jason Scot Lee Foto
Jason Scott Lee Foto

Jason Scott Lee Bio och Wiki

  • Fullständiga namn: Jason Scott Lee
  • Populär som : Jason Scott
  • Kön: Manlig
  • Yrke / Yrke : Konstnär och skådespelare
  • Nationalitet : Amerikansk
  • Ras / etnicitet : Inte tillgänglig
  • Religion : Okänt
  • Sexuell läggning: Hetero

Jason Scott Lee födelsedag

  • Ålder / Hur gammal? : 53 år (2019)
  • Stjärntecken : Skorpionen
  • Födelsedatum : 19 november 1966
  • Födelseort: Los Angeles, Kalifornien, USA
  • Födelsedag : 19 november

Jason Scott Lee Kroppsmått

  • Kroppsmått : Inte tillgänglig
  • Höjd / Hur lång? : 5ft 11 tum (1,8 m)
  • Vikt : 80 kg.
  • Ögonfärg : Inte tillgänglig
  • Hårfärg : Inte tillgänglig
  • Skostorlek : Inte tillgänglig
  • Klänningsstorlek : Inte tillgänglig

Jason Scott Lee Familj och förhållande

  • Far pappa) : Robert Lee
  • Mor : Sylvia Lee
  • Syskon (bröder och systrar) : Okänt
  • Civilstånd : Gift
  • Fru / make : Gift med Diana Lee
  • Barn : Att vara uppdaterad

Jason Scott Lee Networth och lön

  • Nettovärde : 6 miljoner dollar - 10 miljoner dollar.
  • Lön : Under granskning
  • Inkomstkälla : Verkande

Jason Scott House and Cars

  • Bostadsort : Att vara uppdaterad
  • Bilar : Bilmärket ska uppdateras

Jason Scott Lee skådespelarkarriär

Lee började sin karriär som skådespelare genom att delta i små roller i Born in East L.A. och Back to the Future Part II. Hans första roll var Bruce Lee i den biografiska draken: The Bruce Lee Story. Scott spelade ledande roller i andra filmer som Map of the Human Heart och Rapa-Nui.

Lee ansågs för rollen som Liu Kang i 1995-filmen Mortal kombat. Han avvisade dock rollen och ersattes av Robin Shou. Lee spelade Caine 607 i filmen Soldier tillsammans med Kurt Russell och Mortal Kombat-filmregissören Paul Anderson.



År 2000 spelade han Aladdin i miniserien Arabian Nights. Han gjorde voice-over-arbete för den animerade äventyrsfilmen Lilo & Stitch från Disney 2002. Lee fortsatte med att visas i flera direkt-till-videofilmer som Dracula II: Ascension (2001), Timecop 2: Berlin Decision och The Prophecy: Forsaken.

Lee är bland de skådespelare, producenter och regissörer som intervjuas i dokumentären The Slanted Screen. Lee spelade Eddie i sportfilmen Balls of Fury i sin första teatraliska film. Han uppträdde som The King of Siam i Rodgers and Hammerstein-musikalen The King and I i en produktion på London Palladium 2000 mittemot Elaine Paige.

angela raiola nettovärde
Laddar ... Laddar ...

Lee gjorde sin operadebut i den icke-sjungande rollen som Pasha Selim i Hawaii Opera Theatres produktion av Mozarts bortförande från Seraglio i Blaisdell Concert Hall i Honolulu. Lee skulle också uppträda som The King of Siam i Opera Australia-produktionen 2014 av The King and I i Melbourne mittemot Lisa McCune men skadades, Lou Diamond Phillips var tvungen att ta sin roll. Lee spelade Hades Dai i Crouching Tiger, Hidden Dragon: Destiny Sword. Dessutom uttryckte han också huvudpersonen i The Swordsman för Kevin McTurk's crowdsourced short marionettfilm, The Haunted Swordsman.

Jason Scott Lee Bruce Lee

Jason antog sitt första körjobb som skildrar Bruce Lee i biopic Dragon: The Bruce Lee Story 1993. Lee har förberett sig i Bruce Lees kampsport Jeet Kune Do sedan han skildrar Lee och fortsätter att förbereda sig och är för närvarande en säker lärare under tidigare Bruce Lee understudy Jerry Poteet.

Jason Scott Lee Filmografi

  • 1987 : Född i East L.A. Paco
  • 1989 : Back to the Future Part II Role of Whitey
  • 1991 : Ghoulies 3: Ghoulies Gå till college - Kyle
  • 1993 : Karta över det mänskliga hjärtat -Avik
  • 1993 : Dragon: The Bruce Lee Story - Bruce Lee
  • 1994 : Rapa-Nui Noro
  • 1994 : Bildbrudarbetare
  • 1994 : The Jungle Book Mowgli
  • 1997 : Mord i åtanke - Holloway
  • 1998 : Tale of the Mummy -Riley
  • 1998 : Soldat Caine 607
  • 2002 : Lilo & Stitch David Kawena
  • 2003 : Dracula II: Ascension -Fader Uffizi, Timecop 2: Berlin-beslutet - Ryan Chan
  • 2005 : Dracula III: Legacy Father Uffizi, Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch - David Kawena, The Prophecy: Forsaken- Dylan, Only the Brave - Glenn Takase
    Nomad och
  • 2007 : Balls of Fury - Eddie
  • 2008 : Dragon of Dragon -Cheng
  • 2014 : Seventh Son Urag
  • 2016 : Crouching Tiger, Hidden Dragon: Destiny Sword - Hades Dai
  • 2019 : The Haunted Swordsman-The Swordsman
  • 2020 : Mulan Bori Khan

Tv

Följande visar året och TV-serien Roll som Jason spelades in

  • 1988 Matlock Lee Tran Säsong 2: Fiskaren
  • 1989 Wolf Chin säsong 1: Curtains of Silence
  • 1990 CBS Schoolbreak Special John Henderson säsong 7: American Eyes
  • 1990 Lookalike John Charlie Chan
  • 1990 Heders of Honor- Ha-Kuhn
  • 1997 The Hunger Craig Yun säsong 1: The Secret Shih Tan
  • 2000 Arabian Nights Aladdin Miniseries
  • 2010–2013 Hawaii Five-0 Detective Kaleo

Vanliga frågor om Jason Scott Lee

Vem är Jason Scott Lee?

Lee är en amerikansk kampsportartist och skådespelare, född den 19 november 1966 i Los Angeles, Kalifornien, USA Lee är välkänd för sin roll som Bruce Lee i kampsportfilmen: Dragon: The Bruce Lee story.

Hur gammal är Jason Scott Lee?

Lee är 53 år från och med 2019, han föddes den 19 november 1966 i Los Angeles, Kalifornien, USA U.S.A . Han firar sin födelsedag den 19 november varje år. Lee fyller 54 år från och med den 19 november 2020.

Hur lång är Jason Scott Lee?

Jason är en man av genomsnittlig karaktär, han verkar också vara ganska lång i sin storlek på sina bilder. Han står på en höjd av 5 fot 11 tum (1,8 meter). Han väger också 80 kg.

Är Jason Scott Lee gift?

Lee gifte sig med sin underbara fru Diana Chan 2008. Paret har inte avslöjat om de har några barn, men informationen ska uppdateras när den släppts för allmänheten.

Hur mycket är Jason Scott Lee värd?

Jason har haft en lång karriär inom underhållningsindustrin. Genom intäkter från sitt arbete som skådespelare har han kunnat samla en blygsam förmögenhet. Jason beräknas ha en nettovärde på cirka 6 miljoner dollar - 10 miljoner dollar.

Var bor Jason Scott Lee?

Av säkerhetsskäl har Scott inte delat sin exakta vistelseort. Vi kommer omedelbart att uppdatera denna information om vi får platsen och bilderna på hans hus.

Är Scott Lee död eller vid liv?

Scott lever och har god hälsa. Det har inte rapporterats att han är sjuk eller har haft några hälsoproblem.

Var är Scott Lee nu?

Scott arbetar som en kampsportartist och skådespelare, född 19 november 1966, i Los Angeles, Kalifornien, USA Scott är välkänd för sin roll som Bruce Lee i kampsportfilmen: Dragon: The Bruce Lee story.

Jason Scott Lee Sociala medier Kontakter

Relaterade biografier.

Du kanske också vill läsa Var , Karriär , Familj , Relation, Kroppsmått , Förmögenhet , Prestationer, och mer om:

Referens:

Vi erkänner följande webbplatser som vi har hänvisat till när vi skrev den här artikeln:

  • Wikipedia
  • IMDB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram och
  • Youtube
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |